Verzendmethodes

 

Documenten aanleveren

 • Laten ophalen door onze koeriersdienst AMP:
  via 'mijn dossier' kunt u er voor kiezen om uw aanvraag te laten ophalen door onze koeriersdienst AMP. Uw aanvraag zal op werkdagen de ochtend nadat deze is opgehaald om 8.00 uur bij ons worden afgeleverd.
   
 • Afgeven op ons kantoor:
  U kunt zonder het maken van een afspraak uw aanvraag komen afgeven op ons kantoor van ma t/m vr tussen 8:30 uur - 17:00 uur. Buiten onze openingstijden kunt u uw aanvraag in een gesloten envelop in onze brievenbus deponeren.
   
 • Af laten leveren op ons kantoor:
  U kunt uw aanvraag door een derde persoon / koeriersdienst laten afleveren op ons kantoor van ma t/m vr tussen 8:30  - 17:00 uur. Buiten onze openingstijden kunt u uw aanvraag in een gesloten envelop in onze brievenbus deponeren.
 • Met PostNL uw documenten naar ons opsturen:
  (Aangetekende) brieven die u met PostNL naar onze postbus verstuurt, worden normaal gezien de volgende werkdag om 8:00 uur bij ons afgeleverd. Wanneer u uw envelop naar ons bezoekadres verstuurd, wordt deze gedurende de dag bij ons afgeleverd. Wij maken echter met regelmaat mee dat stukken die met PostNL verstuurd zijn niet binnen 1 werkdag geleverd worden. 
 • Uploaden in 'mijn dossier':
  Bij de aanvraag van een elektronisch visum of bij het ontbreken van een document kunt u uw documenten uploaden via 'mijn dossier'
 • E-mailen: 
  Bij de aanvraag van een elektronisch visum of bij het ontbreken van een document kunt u uw documenten eventueel ook naar ons e-mailen

 

Documenten retour ontvangen

 • Af laten leveren door onze koeriersdienst AMP:
  Om er zeker van te zijn dat u uw documenten op tijd ontvangt raden wij u aan gebruik te maken van onze koeriersdienst AMP. Zij kunnen standaard op werkdagen tussen 11.00 - 16.00 uur uw pakketje bij u bezorgen maar u kunt ook zelf een bezorgafspraak maken. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail met een aantal tijdvakken waaruit u een keuze kunt maken voor de levering. Hierin zijn er ook mogelijkheden in de avond of op zaterdag.
 • Ophalen op ons kantoor:
  Op het moment dat wij weten dat uw aanvraag gereed is, nemen we telefonisch contact met u op. U kunt daarna binnen kantooruren bij ons terecht, u hoeft geen specifieke afspraak te maken.
 • Aangetekend opsturen:
  Wanneer u wenst dat wij uw documenten aangetekend verzenden dan doen wij dit de dag nadat uw visum gereed is. 
 • Klaarleggen bij de balie van Avia Partner op Schiphol of Zaventem:
  Heeft u heel veel haast of geen andere mogelijkheid dan kunnen wij uw paspoort(en) klaarleggen bij de Avia Partner balie.
 • Versturen naar het buitenland:
  Wanneer uw documenten naar het buitenland moeten worden gestuurd, maken wij gebruik van de koeriersdienst DHL. De levertijd en prijs is afhankelijk van waar en wanneer u de documenten wenst te ontvangen. Dit laten wij u weten zodra wij de koerier voor u hebben geboekt.
 • E-mailen:
  Bij de aanvraag van een elektronisch visum zullen wij u per e-mail uw visum toesturen.