Links - Visumdienst Breda

 

Voor visuminformatie over uw bestemming kunt u onze homepage raadplegen. Vul uw nationaliteit, woonland en bestemming in. Vervolgens krijgt u antwoord of u visumplichtig bent. Ook krijgt u mogelijk meer informatie over de betreffende bestemming te zien en de mogelijkheid een visum aan te vragen via onze website. We houden onze website zo goed mogelijk up to date.

Voor informatie rondom Nederlandse paspoorten, identiteitskaarten of reisdocumenten, kunt u terecht op de website van Rijksoverheid.

Bent u van plan een buitenlander naar Nederland te halen? Dan kan de Visumdienst u helaas niet verder helpen. Meer informatie kunt u vinden op de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (or in English) en de website van de I.N.D. (Immigratie- en Naturalisatiedienst). Voor visa naar het Schengen-gebied, kunt u deze website raadplegen.

De Visumdienst heeft een dagelijkse lijn naar alle ambassades in Nederland en België. Verdere bestemmingen worden over het algemeen verzorgd door onze agenten:
Visumpoint in Duitsland.
Universal visas in Groot Brittannië.

 

Voor op reis:

Currency converter om te berekenen wat uw Euro in het buitenland waard is.

Wilt u weten wat u wel en niet mee terug mag nemen? Dan kan de ‘Douane reizen’ app u verder helpen. Download voor IOS, download voor Android.

Backpackers kunnen deze site raadplegen

Inpakstress? Maak een online inpaklijst.

Met Parkos kunt u voordelige parkeerplaatsen zoeken op Schiphol, Zaventem of een van de regionale vliegvelden binnen Europa.