Wie zijn wij?

 

Visumdienst Breda B.V.
   vertrouwd de wereld rond


De Visumdienst streeft ernaar dat iedereen met een vertrouwd gevoel op reis kan. Met onze service waarbij een persoonlijke aanpak, eerlijke prijs, integriteit en expertise centraal staan, verzorgen wij visa en legalisaties voor zowel de toeristische als zakelijke markt, zowel in binnen- als buitenland.

De Visumdienst is een dienstverlenend commercieel bedrijf, opgericht door Toon Vogels in 1978. Sinds die tijd heeft de Visumdienst honderdduizenden visa en legalisaties verzorgd. De Visumdienst beschikt daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij en met de juiste instanties, consulaten en ambassades en vertrouwd met alle procedures.

Een visum aanvragen of een document laten legaliseren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan de specialisten van de Visumdienst.

Wat u van ons kunt verwachten:

 • Servicegericht
  Onze service staat voorop, eenieder die onze dienst afneemt moet met een vertrouwd gevoel op reis gaan.
 • Persoonlijke aanpak
  Per aanvraag bekijken we wat de beste opties zijn die passen bij de bestemming, reisdoel, nationaliteit van de reiziger, vertrekdatum, verblijfsduur en andere factoren waarvan het visum af kan hangen.
 • Eerlijke prijs
  Hoewel de Visumdienst een dienstverlenend commercieel bedrijf is met winstoogmerk, vinden we het erg belangrijk dat we onze klant een eerlijke prijs doorberekenen voor onze service en daar transparant over te zijn. Bekijk al onze tarieven hier.
 • Integriteit en veiligheid
  Betrouwbaarheid en eerlijkheid vinden we erg belangrijk. De persoonlijke gegevens die dagelijks door ons handen gaat, moet namelijk veilig zijn. Deze normen en waarden hanteren wij al sinds de oprichting in 1978. De Visumdienst gaat op een veilige manier om met uw persoonsgegevens. Voor onze Privacyverklaring klikt u hier.
 • Expertise
  Door jarenlange ervaring en nauw contact met ambassades en consulaten in Nederland, België en andere landen binnen Europa heeft de Visumdienst de expertise opgebouwd om elke visumaanvraag zo nauwkeurig mogelijk af te ronden. Daartoe beschikken we ook over de kennis om snel en accuraat achter informatie te komen dat voorafgaand nog niet bekend was.
 • Altijd bereikbaar
  Tijdens kantooruren uiteraard telefonisch bereikbaar, ook kan ons kantoor dan bezocht worden. Buiten kantoortijden zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.
 • SPOED
  Met onze dagelijkse diensten naar ambassades en consulaten in Nederland én België, hebben we veel meer mogelijkheden dan andere visumbureaus. Hanteert een ambassade in Nederland geen spoedprocedure, dan kan een ambassade in België dat vaak wel. Wij zijn bekend met alle visumprocedures en schakelen snel.