E-visum

E-visum Tanzania

Wat is een E-visum Tanzania?

Een E-visum voor Tanzania is een digitaal visum dat u toegang geeft tot Tanzania en Zanzibar. Het voordeel van een E-visum voor Tanzania is het feit dat alles online gaat. U kunt het persoonlijke E-visum eenvoudig aanvragen via onze website en vervolgens ontvangen per e-mail. Het visum kunt u vervolgens printen en mee nemen op reis. Zorg ervoor dat u bij vertrek en bij aankomst in Tanzania het visum kan laten zien.

Is een E-visum geldig in Tanzania?

Zowel zakelijke reizigers als toeristen kunnen met een E-visum reizen naar Tanzania afreizen.

Benodigdheden E-visum Tanzania

De benodigdheden voor het e-visum Tanzania verschilt per type visum. Als toerist dient u over een retourvlucht te beschikken. Ook hebben wij een scan of foto benodigd van het paspoort waar de reiziger meer reist, een digitale pasfoto en een ingevuld aanvraagformulier.

Gaat u iemand bezoeken in Tanzania, dan is een uitnodiging en kopie paspoort benodigd van de uitnodigende partij. Voor een zakelijke visumaanvraag moet er een uitnodiging, garantiebrief en retourvlucht aangeleverd worden. Ook hebben wij een scan of foto benodigd van het paspoort waar de reiziger meer reist, een digitale pasfoto en een ingevuld aanvraagformulier.