Nigeria, nu op afspraak 20 januari, 2020

Iedereen die een visum voor Nigeria wil aanvragen moet zich nu persoonlijk melden bij Visa service center van Nigeria in Den Haag om biometrische gegevens achter te laten (afgeven van vingerafdrukken en een irisscan) alvorens een visumaanvraag kan worden ingediend. Dit geldt voor iedere aanvraag!

Nieuwe regels: de aan te leveren pasfoto's moeten lijken op het uiterlijk van de aanvrager, het kapsel nag niet te veel afwijken. Het originele vaccinatieboekje moet worden getoond. In de garantiebrief voor zakenreizigers moet letterlijk "Guarantee Letter" worden vermeld. De GBA voor niet Nederlanders mag niet ouder zijn dan drie maanden. In de uitnodiging en garantiebrief moet de aanhef gericht zijn naar 'Embassy of Nigeria, consular section' en het juiste adres 'Wagenaarweg 5, 2597 LL Den Haag'. Ook het aanvraagformulier moet geheel, zonder fouten, aangeleverd worden.

Wij kunnen zorgen dat uw gehele visumaanvraag gecheckt wordt, uw aanvraagformulier online gezet wordt, de betaling wordt gedaan en wij kunnen een afspraak inplannen.

Ook geven wij de mogelijkheid om u te begeleiden tijdens de visumaanvraag, waarna wij ook het paspoort met visum op kunnen halen zodra het gereed is. Daar zijn extra kosten aan verbonden (vanaf € 100,-). Zonder begeleiding hebben wij niet de mogelijkheid om uw paspoort met visum op te halen en zal de reiziger zich tweemaal moeten melden.

Voor spoedgevallen (< 14 dagen) geldt er een andere procedure.

 

Alle tarieven zijn helaas ook een stuk hoger geworden:

Het servicecenter vraagt € 90 extra. Spoedkosten op de ambassade zijn  € 150.

Hier komen nog de consulaire kosten bij voor het visum. Die schieten wij voor als wij de aanvraag online zetten. - Let op, de prijs van een multiple visum is verhoogd naar € 462,-.

Onze bemiddelingskosten, begeleidingskosten, eventuele pre-check kosten komen hier nog bij.

Voor meer informatie, neem contact op met de Visumdienst.