Aanvraag formulier


Online China visum aanvraagformulier 

Om een visum voor China aan te kunnen vraag moet er een online aanvraagformulier worden ingevuld via de website van de Chinese ambassade. Het formulier kan door uzelf of door ons worden ingevuld. 

 

Visum aanvraagformulier zelf invullen

Wanneer u het aanvraagformulier zelf invult moet u naar de officiele ambassade website gaan: https://www.visaforchina.cn/globle/.

  1. Klik vervolgens op 'Quick Access' en vervolgens 'New Application form'. Noteer het referentie nummer zodat u geen eerder ingvevulde informatie kwijt raakt.
  2. Upload daarna uw pasfoto. De foto die u uploadt moet geaccepteerd worden volgens de richtlijnen van de Chinese ambassade, anders wordt het formulier afgekeurd bij het inleveren van de aanvraag.
  3. Vul vervolgens het formulier in naar waarheid. De antwoorden worden uiteraard nog door ons gecheckt.

Let op: Aanpassingen kunnen niet gedaan worden wanneer het formulier geregistreerd staat (wanneer u aan het einde op 'submit' klikt). Klik daarom nog niet op submit en geef het referentie nummer aan ons door. 

Er kan wel een nieuw formulier worden opgeroepen met de reeds ingevulde gegevens, maar als er een afspraak is ingepland komt deze te vervallen. Wijzigingen met pen worden afgekeurd.

Lukt het u niet om het online formulier in te vullen? Wij kunnen het ook voor u doen.

 

Visum aanvraagformulier door de Visumdienst online laten zetten

Wanneer u liever het invullen van het online aanvraagformulier aan ons uitbesteed om fouten te voorkomen, dan kunt u ons China PDF formulier invullen. 

De meerprijs hiervoor is € 75,00 excl. btw. In geval van spoed is deze meerprijs € 125,- excl. btw en in geval van extreme spoed € 200 (gereed binnen 24 uur op werkdagen).

Let op! Afspraken zijn alleen in te plannen wanneer een online formulier gereed is.. MAAK GEEN AFSPRAAK - DAT DOEN WIJ VOOR U!

 

Heeft u vragen over het aanvragen van het visum of het aanvraagformulier? Neem telefonisch of via email contact met ons op!